Malo o uslugama koje nudim... Ako vam treba usluga koju nisam naveo pozovite verovatno i to radim :)
 • Web DizajnWeb Dizajn

  ACD Studios stalnim usavršavanjem i praćenjem novih svetskih tehnologija u izradi internet prezentacija, daje Vam priliku da poboljšate svoje poslovanje i reklamiranje proizvoda putem interneta.Pružam maksimalno kvalitetnu uslugu pri izradi web prezentacija po veoma pristupačnim cenama,brzo,kvalitetno i profesionalno. Internet polje je ogromno i baš zato je potrebana ekspertna osoba koji ce Vašu ideju,proizvod ili samo reklamu dovesti na vrh internet pretrazivača i na taj način učinti Vaš biznis uspešnim i prepoznatljivim širom sveta.Važnost web prezentacija još uvek nije dovoljno shvaćena u Srbiji ali to vreme neizbežno dolazi i internet prezentacija će postati sastavni deo bilo kojeg posla.Ako pogledate zapad videćete da nema pravnog ili fizičkog lica koji se bavi nekim uspešnim poslom a da nema svoju internet prezentaciju.Firme koje su već shvatile neophodnost ovakvog načina reklamiranja ne samo da su proširile svoj biznis, nego su otvorile nove izvore zarade i tako postale vodeće kompanije na svom polju rada.Predlažem Vam da počnete da ulažete u svoj posao tako što ćete dozvoliti širem auditorijumu da vidi ono što nudite a da pri tome ne ulažete niti mnogo truda niti mnogo novca.Internet talas sve brže pristiže i u ove krajeve a oni koji sada krenu sa ovakvom vrstom marketinga će,siguran sam, zauzeti vodeća mesta. Stojim vam na raspolaganju da pokrenemo čitav projekat i da stojim iza onoga što napravimo.

  Za sva pitanja možete nas kontaktirati preko naše kontakt stranice ovde.

 • BrandingBranding

  Brand je identitet odredjenog proizvoda, usluge ili biznisa.Brand može imati mnogo oblika, uključujući ime, znak, simbol, kombinaciju boja ili slogan vaše firme.Branding je neophodna stvar ako želite da legalno zaštiti te vaš proizvod, uslugu ili nešto treće.Pomenuo sam logo kao jedan od najbitnijih delova brandinga.Vaš logo, odredjeni znak, slogan ili kombinacija boja bi se trebala nalaziti na svemu što nudite kao na pr. proizvod, vizitka, memorandum, račun itd.Branding je mnogo više od svega što smo pomenuli jer brand to ste vi i vaša osobenost i karakter u biznis svetu. Dobar brand daleko se čuje i ostavlja upečatjiv utisak.Kontaktirajte me!

 • Web HostingWeb hosting

  Da bi kompletirali usluge koje nudim uvrstio sam u paletu i web hosting.Serveri se nalaze u Dallasu,Texas zakupljeni kod vodeće svetkse firme u oblasti hostinga SoftLayer® Technologies.Serveri su brzi i pouzdani i dosadašnji klijenti su veoma zadovoljni.Napravili smo nekoliko paketa koji bi trebali da zadovolje sve vaše potrebe

  Pošto su cene dinamične molim vas da me kontaktirate za cenu web hosting paketa.

  Možete sami odrediti veličinu diska, mesečnog protoka, broj MySQL baza i sl.Kontaktirajte me i ćemo proračunati cenu za Vaš paket.

 • Registracija domenaRegistracija domena

  ACD Studios vam pruža uslugu registracije internacionalnih domena (.com, .net, .org...). Proveravamo dostupnost izabranog domena koji želite.

 • SeoSeo

  Optimizacija (SEO - Search Engine Optimization) za pretraživače predstavlja prilagodjavanje sadržaja vaše web prezentacije kako bi se pri pretraživanju našla medju vodećim svetskim web sajtovima.SEO je veoma popularan danas i nezibezan deo prezentacije. Ukoliko Vam je potrebna optimizacija za pretraživače već postojećeg sajta - kontaktirajte me i ja ću uraditi za Vas.Cena će zavisiti od obima vašeg sajta. Internet marketing predstavlja najbolji način promocije vaše web prezentacije i danas je gotovo nemoguće napraviti dobar promet na sajtu bez ove usluge. Kao i za ostale oblike marketinga - rezultati su direktno proporcionalni sumi uloženog novca. ACD Studios će Vam pomoći sa svojim višegodisnjim iskustvom u domenu internet marketinga da ispromovišete vašu prezentaciju na najbolji način.Kontaktirajte me!

 • Reklamni materijalReklamni materijal

  Reklamni materijal je važan deo u promociji vaše firme ili vašeg brenda.On mora biti originalan, atraktivan i pre svega upečatljiv.ACD Studios u svojoj paleti usluga radi i sve vrste promo i reklamnog materijala.Navešćemo samo neke:

  • Vizit karte
  • Flyeri
  • Katalozi
  • Upaljači
  • Privesci
  • Olovke ...

  Naravno nismo sve naveli jer je spisak poduži ali me slobodno kontaktirajte jer verovatno, i to što vam treba, radimo :).Kontaktirajte me!

 • Digitalne VizitkeDigitalne Vizitke

  Digitalne vizit kartice predstavljaju najinovativnije vizit kartice ikada napravljene. Na prvi pogled svojom veličinom potsećaju na obične vizitke ali solidna plasticna konstrukcija, prepoznatljiva rupa i poledjina govori da se ustvari radi o kompakt disku malog formata. Konvencionalne vizit kartice sadrže odštampane osnovne podatke, kao sto su telefon, adresa ili faks. Digitalne vizitkee osim ovoga sadrže i muziku, video klipove, grafička rešenja, fotografije, kataloge, cenovnike i slišno. Ubacivanjem u CD Rom računara automatski pokreću vašu prezentaciju i klijentu prenose poruku na način na koji želite. Njihov efekat često prevazilazi direktnu konverzaciju, čuvaju se mnogo pažljivije i duže nego obične vizitke, a pokazatelji govore da jednu vizit kartu uvek vidi više osoba. Osim standardne upotrebe, najčesće se koriste kao brošure, pozivnice, press materijali, katalozi, prodajne prezentacije, lične CV prezentacije, i slično. ACD Studio vam nudi kompletnu uslugu izrade digitalnih vizitki po sistemu "ključ u ruke".Kontaktirajte me!

  Prednosti i pogodnosti CD Prezentacija

  • Zvučni efekti
  • Kratka muzička podloga
  • Video klipovi
  • Interakcija zvuka, slike, videa, animaicije...
  • Kontrola nad tokom prezentacije
  • Pojačan utisak na posmatrača
Današnja kursna lista
Reklama
Izrada sajtova
1